Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.
Veľká vojna a územie Slovenska 1914 - 1918

Banner Veľká vojna a územie Slovenska


Slovensko počas Prvej svetovej vojny

Naposledy aktualizované pred 7 rokmi
adminadminHlavnı administrátor
Odoslané pred 7 rokmi
Z našej pošty:

Dobrı deň, rád by som vám dal do pozornosti projekt na youtube - The Great war - https://www.youtube.com/watch?v=6FgaL...PLB2vhKMBj. Bol spustenı pred troma rokmi na youtube a venuje sa prvej svetovej vojne - tıždeň za tıždňom. Prvı diel bol odvysielanı presne dňom kedy vojna vypukla a od vtedy, každı tıždeň pribúda nové video so zhrnutím, čo sa v rámci vojny práve v ten tıždeň odohralo. Okrem toho časom pribudli aj špeciálne diely, ktoré sa napríklad venujú jednotlivım štátom alebo národom vo vojne - napríklad : Chorvátsko počas vojny, Arméni počas vojny atď. Ako zdroj informácii na takéto špeciálne epizódy sú často fanúšikovia. Bola by preto škoda, ak by Slovensko nemalo svoj vlastnı diel. Osobne som ako fanúšik zaslal námet na spracovanie M.R.Štefánika ako zaujímavej osobnosti. Vy na vašom webe máte určite mnoho materiálov o tejto tematike. Videá ako také si robia oni sami ale informácie ako texty či dobové fotky, mapy a iné im často zasielajú fanúšikovia. Ak by ste teda mali čas a chuť, mohli by ste im niečo poslať.

Pavel
PavolRusnakPavolRusnakVeterán užívateľ
Odoslané pred 7 rokmi
Celkom škoda, že zhruba po dvadsiatej epizóde dramaticky klesá počet voliteľnıch titulkov ... ako postupne vyprchal entuziazmus prekladateľov.
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.
Moderátor: Administrátor